Куриозен обир за близо половин милион лева. Фалшив инкасо служител отнесе

...
Куриозен обир за близо половин милион лева. Фалшив инкасо служител отнесе
Коментари Харесай

Куриозен обир в Монтана

Куриозен грабеж за близо половин милион лв. Фалшив инкасо чиновник отнесе оборота на хипермаркет в Монтана. Не е употребявал нито принуждение, нито оръжие.

Около един час откакто магазинът отворил порти, мъжът влезнал, облечен като чиновник на компания за инкасо, и изискал оборота. Касиерката му ги предала доброволно  и той излязъл с 450 000 лв..



Жената се усъмнила, че има нещо неправилно, откакто мъжът не й дал записка за получената сума.

" Оказваме цялостно подпомагане на проверяващите органи . Бихме желали да уверим, че в нито един миг и по никакъв метод сигурността на нашите клиенти и чиновници не е била застрашена. Въпреки това предприехме неотложно спомагателни и съответни ограничения за сигурност. Хипермаркетът в Монтана действа обикновено. В момента тече следствие и не можем да разясняваме в допълнение ", обявиха в формален коментар от хипермаркета. 

Според инкасо компанията, която обслужва обекта, мъжът не е бил облечен с тяхна униформа.

Полицията ще обяснява занапред дали има присъединяване на вътрешен човек. Започнало е търсене на обирджията. 

Измамата е осъществена от лице , което се е показало като длъжностно - чиновник на охранителна компания, която прави инкасото. Един е взел парите, какъв брой са били извън не е ясно ”, съобщи Ралица Петкова, наблюдаващ прокурор.
 
По думите й сигналът е подаден два часа по-късно.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР